U heeft vast wel over hem gehoord, de ‘koning van Instagram’ Dan Bilzerian. Geboren op 7 December 1980 in Tampa, Florida, Verenigde Staten. Hij is van Armeense afkomst aan de zijde van zijn vader. Hij is een echte social media beroemdheid en speelt hier en daar een klein rolletje in een film. Maar het meeste geld heeft hij wel verdiend met het spelen van poker. Zijn vermogen wordt geschat op ongeveer 150 miljoen dollar. Niet slecht zou je denken, maar toch zijn er ook dieptepunten in zijn leven.

Allereerst heeft hij al drie hartaanvallen gehad, voordat hij de leeftijd van 32 jaar had bereikt. Verder is hij betrokken geweest bij verschillende rechtszaken. Zoals in 2014, toen klaagde hij de producers aan van de film Lone Survivor. Hij eiste 1,2 miljoen dollar.
In August 2014 werd Bilzerian de toegang ontzegd tot een nachtclub in Miami omdat hij het model Vanessa Castano in het gezicht had geschopt tijdens een ruzie. Zij klaagde hem later aan en eiste een schadevergoeding voor het verwondingen. Volgens zeggen heeft hij haar 1 miljoen betaald om deze zaak verder te vergeten.

Later dat jaar in december was Bilzerian betrokken bij een juridische kwestie met de porno-actrice Janice Griffith. Hij had haar van het dak van een huis gegooid en het was de bedoeling dat zij in het zwembad zou landen. Maar helaas dit ging niet volgens plan en zij viel naast het zwembad en brak haar voet. Zij eiste 85.000 dollar van Bilzerian. Deze claim werd echter afgewezen.

In diezelfde maand werd hij ook gearresteerd op de internationale luchthaven van Los Angeles. Hij werd dezelfde dag weer vrijgelaten. Uiteindelijk kreeg Bilzerian aan boete opgelegd van $ 17,231.50
Deze man mag de grootste huizen en mooiste auto’s bezitten hij heeft toch ook de nodige dieptepunten meegemaakt.

Wil je meer artikelen ontvangen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Naam

Email