Dan Bilzerian on amerikkalainen “sosiaalimediaguru” ja pokeriammattilainen, Hän syntyi Tampassa, Floridan osavaltiossa yrityssijoittaja Paul Bilzerianille ja Terri Steffenille.

Hän on pokerinpelaaja Adam Bilzerianin veli. Bilzerian isä on syntyperältään armenialainen, ja on sanonut, että puolet Bilzerian perheestä tapettiin Armenian kansanmurhan aikana.

Bilzerianin itsensä mukaan hän ei valmistunut lukiosta ja oli lähellä joutua vankilaan, kunnes hän liittyi Navy SEAL-joukkoihin. Hänen epäonnistuneen sotilaallisen koulutuksensa jälkeen Bilzerian ilmoittautui Floridan yliopistoon, jossa hänen pääaineena olivat liiketalous ja kriminologia.

Hänet pudotettiin ohjelmasta “ampuma-alueen turvallisuusrikkomuksen” takia, mutta ilmeisesti ohjelmassa ollessaan hänelle ilmeentyi myös monta eri luustollista ongelmaa, joka johti osittain hänen poistamiseen. Danin mukaan hän osittain teki tämän tahallaan, koska hän ei katsonut koko jutun toimivan hänelle.

Uhkapelurina Dan on tunnettu monenmoisesta tempusta. Oli sitten kyse julkisesta kilparallista, kyvystä käyttää tai olla käyttämättä tiettyjä sanoja, Los Angelesista Las Vegasista pyöräilystä, hän ei ujostele ottamaan vetoa vastaan.

Bilzerianin muuhun liiketoimintaan kuuluu muun muassa pari eri (tulevaa) pelaamiseen ja veikkaamiseen perustuvaa älypuhelin-appia. Hän kuitenkin vakuuttelee, että raha ei ole häntä motivoinut tähän mennessä, vaan että hän on tehnyt päätöksensä voidakseen myöhemmin “tehdä mitä haluaa”. Bilzeranilla on myös ollut kirjadiili.

Sosiaalinen media tuntuu olevan Dan Bilzerianin valttikortti. Hänellä on noin 19 miljoonaa Instagram-seuraajaa, ja usein puhuu seuraajien määrästä ja vaikutuksesta muihin, kun keskustelun aiheena ovat muut ihmiset. Hänen Instagram-postilla on potentiaalia saavuttaa jopa 187 miljoona ihmistä. Hän myös väittää vieneensä entisen tyttöystävän seuraajamäärän 100 000:sta muutamaan miljoonaan seuraajaan.

Tilaa uutiskirjeemme!

Nimi

Sähköposti